Begav kvinden i dit liv med et smukt smykke

25 juni 2020
Astrid Pedersen

Det kan godt være vanskeligt at købe smykker til andre, og ende med det rette af slagsen. Når det lykkes er det en helt fantastisk fornemmelse at se den særlige kvinde åbne æsken, fyldes med glæde og iføre sig det elegante smykke. Og så kan du nyde at se hende bære det år efter år ved de helt specielle anledninger.

Hvordan finder jeg det rette smykke?

Derfor er der visse tommelfingerregler som du kan følge for at være sikker på at ramme inden for skiven med din smykkegave. Først og fremmest bør du holde dig til smykker fra kendte brands og producenter. Et smykke, som er fremstillet af en af de internationalt anerkendte smykkehuse, vil typisk holde en utroligt høj kvalitet i såvel design og udformning som i de materialer som er anvendt dertil.

Du kan med fordel vælge et smykke fra en af vore klassiske danske smykke designere Ole Lynggaard Copenhagen, Scrouples Jewellery, Susanne Friis Bjørner, byBiehl, Blossom Copenhagen, Georg Jensen, Heiring, Hultquist, Jeberg Jewellery, Julie Sandlau, Line & Jo, Mads Z., Nordahl Andersen, Nordgreen Copenhagen, Ole Lynggaard Copenhagen, Scrouples Jewellery eller Sif Jakobs. Så er du sikker på at få et smykke som holder en høj standard, og som med stor sandsynlighed med tiden går hen og bliver en klassiker.

Vælg et smykke som modtageren kan bruge med det samme

Der ud over er det smart at vælge et smykke som ikke stiller krav til modtagerens fysiognomi. Du bør for eksempel holde dig fra ørestikker eller øreringe, hvis du ikke er helt sikker på hvorvidt din modtager har huller i ørerne. Fingerringe er også et no go, medmindre du kender hendes ringstørrelse. Du risikerer at smykket får lov at tilbringe sit liv i skuffen – eller bliver byttet med det samme.

Du kan finde de smukkeste og mest elegante smykker hos Carat Diamanter på caratdiamanter.dk

Flere Nyheder