Bliv klogere på snegleboringer her

13 august 2021
Cecilie Mortensen

Det kan være utrolig svært at holde styr på de mange boringer, der kan laves i Danmark. Der findes nemlig alt fra snegleboringer, brøndboringer, markvandsboringer, lufthæveboringer, tørboringer m.m. Men lad os prøve at kigge mere på snegleboringen – for det er der en helt særlig grund til. 

Disse ting skal du vide om en snegleboring

Er også kendt som en rotationsboring

Snegleboringen går også under navnet, rotationsboring, og det er en af de boringer, der laves utrolig mange af rundt omkring i Danmark. 

Bruges når der skal bores i de øverste jordlag 

En snegleboring tages i brug, når der skal laves jordprøver af de helt øverste jordlag. Og rent faktisk kan boringen laves som en håndboring, dog er det ofte sådan, at der alligevel tages et borerig i brug – for det kan trods alt gå lidt hurtigere på denne måde. 

Boringen kan laves af professionelle 

Der findes en række professionelle landet over, som har særlig erfaring med netop snegleboringer. Du bør derfor også gribe muligheden for at lade et af disse firmaer assistere dig, når du skal have lavet en jordbundsprøve i den nærmeste fremtid. 

Der findes specialister i snegleboringer 

En fjerde ting som skal fremhæves ved snegleboringer er, at der findes specialistister på området. Det vil sige, at du kan kontakte firmaer, som har udført netop snegleboringer i en lang årrække. Du kan derfor også ende med at få effektiv og professionel hjælp af de bedste i deres branche.

Et af de firmaer du vil støde på, når det kommer til snegleboringer, og boringer generelt, er A. Højfeldt. Rent faktisk så kan A. Højfeldt skrive intet mindre end 91 års erfaring bag sig. Du vil derfor også opleve, at niveauet er ekstra højt, når de skal løse en opgave for dig, hvad end det er privat eller erhvervsmæssigt: http://www.a-hoejfeldt.dk/kompetencer/ 

 

Flere Nyheder