Et Dantherm-filter skal også passe til det rette Dantherm-anlæg

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Du er måske bekendt med, at der eksisterer et stort udvalg af ventilationsanlæg derude, hvoraf nogle er gamle, nogle er nye; andre er små, mens nogle er store.

Det handler alt om, hvad man skal bruge dem til, om det er til erhverv i store lokaler, eller det måske er til et lille sommerhus.

Selv når man har fundet ud af, hvor man skal bruge anlægget, så kan der findes forskellige modeller af den samme udgave, som man er nødt til at sortere i for at finde det rette.

Med tiden udvikler man måske et bedre anlæg, som man bør udskifte med, og sammen med udskiftningen af anlægget kommer også udskiftningen af ventilationsfilteret, for filteret skal passe til maskinen.

Og de filtre er stort set altid forskellige fra model til udgave og videre, hvorfor man ikke bare kan overføre filteret med sikkerhed fra den ene udgave til den næste, selvom der står det samme navn på begge anlæg.

Dit Dantherm-anlæg skal have det rigtige Dantherm-filter

Således hedder et af mange modeller af ventilationsanlæg for eksempel Dantherm, og når du skøjter ned over, hvad der findes af udgaver af det anlæg, så vil der åbenbare sig et mindre sortiment af den slags.

Heldigvis kan man få råd og vejledning til, hvad man skal vælge for et anlæg fra Dantherm, hvis man nu har fundet frem til, at det er sådan et, man gerne vil have – eller man bare sværger til den slags modeller.

Men så skal man også huske at have det rette filter at skifte ud med, om der følger sådan et filter med fra starten, eller om du skal hen at købe det ved siden af.

Bagefter er det så smart at købe sig et par stykker reservefiltre af den rette type til dit Danthermanlæg.

Dette køb kan du gøre nu hos https://www.billigfilter.dk/shop/ventilationsfilter/dantherm-filter/.

Flere Nyheder