Få hjælp til at slippe fri af din afhængighed med et ophold på et misbrugscenter

23 november 2018
Astrid Pedersen
image

De fleste mennesker har haft kontakt med et misbrug i den ene eller den anden afskygning. Misbrug og afhængighed er store problemer i vort moderne samfund, hvor alting går så stærkt, og ikke alle kan klare vægten af livet, når det bliver for tungt. Mennesker, som har et lavt selvværd og dermed kun et meget skrøbeligt fundament at bygge deres tilværelse på, kan nemt ryge ud i et misbrug af eksempelvis alkohol, stoffer, receptpligtig medicin eller måske endda gambling eller sex, når livet gør ondt over en længere periode.

Når først afhængigheden har slået sine kløer i menneskesjælen, er det vanskeligt at frigøre sig. Og de fleste har brug for såvel professionel hjælp som de nære omgivelsers opbakning, når denne kamp skal udkæmpes.

Vind kampen mod afhængigheden med et ophold på et misbrugscenter

Hvis du er blandt dem, som agter at tage kampen op og slippe ud af afhængigheden, bør du undersøge mulighederne for at lade dig tjekke ind på et misbrugscenter. Du bør dog være meget opmærksom på de behandlings metoder, som anvendes på pågældende center. Mange behandlingscentre benytter sig af mildest talt tvivlsomme metoder, som for det første ofte er totalt udokumenterede, for det andet har det med at love meget mere, end hvad de kan holde.

Her gælder det som hovedregel, at hvis noget er for godt til at være sandt, så er det som regel sådan det forholder sig. Hvis du vil være helt sikker på at modtage kompetent og kvalificeret behandling, som kan ruste dig til en fremtidig tilværelse uden misbrug i nogen form, bør du vælge et behandlingscenter, som benytter sig af Minnesota modellen i deres behandlinger.

Et sådant misbrugscenter er Behandlingscenter Stien, som igennem mange år har hjulpet mennesker med forkellige typer af misbrug tilbage til livet og en tilværelse fri fra afhængighed. Læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk 

Flere nyheder

06. oktober 2021

Køb din nye VW brugt