Flyt rundt på møblerne i huset, så du får en ny oplevelse af rummene

27 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Man sætter sig godt til rette i ens sofa og tænder lampen bag en, mens man rækker ud efter fjernbetjeningen for at tænde for tossekassen.

Sådan har man gjort så tit. Man har faktisk foretaget de bevægelser så ofte, at man ikke tænker over dem længere, da de bare sidder på en automatisk.

Nogle gange kan man endda forlade rummet kortvarigt og så kigge ind at tjekke igen, om man rent faktisk har foretaget de bevægelser, fordi man ikke kan huske at have gjort det.

Det hænger formentlig sammen med, at man er så vant til hjemmets indretning, at man er blevet magelig og lidt doven over at have tingene og møblerne, som de er.

Faktisk er det endda blevet lidt kedeligt og trivielt at kigge på, og siden man ikke har råd til at flytte eller få sig nye møbler, så er der kun én ting at gøre: tid til at flytte møblerne rundt i hjemmet!

Flyt møblerne forskellige steder hen

Måske smed man også bare møblerne, da man flyttede ind og sagde til sig selv, at man ville flytte dem lidt mere rundt, når man havde overskud – men den dag meldte sig aldrig.

Så det er bare blevet til lidt mindre møbelkøb hist og pist, end at man lavede den totale forandring.

Men det kan faktisk ende med at føles som et helt nyt hjem, hvis man flytter lidt rundt på møblerne!

Man kan starte med at flytte lidt rundt på møblerne i et lokale; hvor man også lige skal prøve nogle positioner af, man ellers ikke lige havde set fordelagtige. Er man ikke god til at se den slags, så kan man jo spørge venner og bekendte til råds efter forslag.

Så skal man lige give det en dag eller to, hvor man prøver det af for at se, om det fungerer eller ej.

Men man kan også lege meget mere eksperimenterende og rykke møblerne rundt fra lokale til lokale på nogle meget uortodokse måder at gøre det på.

Det er jo trods alt dit hjem og dine møbler.

Flere Nyheder