Hvorfor skal du vælge en invisalign behandling?

04 maj 2021
Silje Hansen

En invisalign behandling er en ny og gennemtestet løsning for dig, som har skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne. Den har både samme effekt som den traditionelle bøjle, hvorimod denne løsning er langt mere diskret end de normale togskinner og ganebøjler. 

Hvis du derfor er ved at være træt af de store mellemrum du har mellem tænderne, eller hvis dine tænder har vokset sig meget skæve, så er dette den rette løsning. Dermed kan du igen få dit smukke og naturlige smil igen, uden at du skal tænde på om andre lægger mærker til de skæve tænder. 

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du lige præcis skal vælge en invisalign behandling til at rette på de skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne. Det kommer vi blandt andet ind på i denne artikel, hvor vi også hjælper dig med at finde det bedste sted, hvor du kan udført denne behandling. 

Grunden til at du skal vælge en invisalign behandling

Den primære grund til at mange vælger en professionel invisalign behandling er, at det er en utrolig diskret løsning sammenlignet med de traditionelle bøjler. I en invisalign behandling får du designet en gennemsigtig tandbøjle, som er den du skal have på under hele behandlingen. Den bliver skræddersyet efter dine tænder og mund, så den sidder helt tæt og komfortabelt i munden. På denne måde vil omgivelserne næsten ikke kunne se, at du har bøjle på, for at rette dine tænder på plads.

En af de andre fordele der er ved at vælge en invisalign behandling er, at du let kan tage bøjlen af og på. Her anbefales det dog, at du har den på i mindst 22 timer i døgnet for at få det bedste resultat. Det kan dog være nødvendigt at tage den af, når man skal børste tænder eller spise noget bestemt. 

Book din tid allerede i dag hos You Smile I Smile.

Flere Nyheder