Minilån 18 år gammel kan være det smarte sted at starte

02 februar 2020
Anders Lundtang Hansen
Minilån 18 år gammel kan være det smarte sted at starte

Forestil dig så lige, at du endelig har rundet det spændende hjørne med at blive 18 år!

Du kan langt om længe købe alkohol i byen, og du kan købe den stærke sprut nede i forretningerne; du kan komme ind på langt flere natklubber.

Du kan nu stemme til valg i landet, og generelt betragter samfundet dig som en borger på lige fod med alle andre voksne, der nu i teorien er overladt til sig selv og skal stable ens egen tilværelsen på benene og danne sig ens egen erfaring, selvom man stadig bliver vejledt og hjulpet på vejen.

Man siger, at vi i Danmark er ligestillet i form af, at man ikke må forskelsbehandle, man har frihed til at vælge en (fag)forening, danne sig en forsamling og stemme på dem, man har lyst til, uden at andre skal blande sig i den slags – og så er der social mobilitet.

Men sandheden er også, at vi ikke alle kommer fra lige kår og har haft den samme opvækst, så på den måde er vi ikke alle stillet lige op.

Derfor er det ikke altid, at vi alle lige får den bedste start på vores voksenliv, men heldigvis er man stadig lige i andres øjne, hvor man ikke bliver mødt med fordomme eller en masse spørgsmål – ved at tage billige kviklån og minilån 18 år gammel, som man nu har ret til.

Disse lån er lette at få fat i, og som navnene antyder, så kan man let få pengene, og man kan også vælge beløbet ved lånene, så man ikke forgælder sig i en tidlig alder ved blot at tage nogle mindre lån.

Med disse penge kan man så starte sig godt op på dette voksenliv, selvom man måske ikke har haft de bedste betingelser, men på den her måde, så føler man sig ligeværdig med andre mennesker.

Flere Nyheder