Professionel gulvafslibning i Jylland – når gulvet skal skinne igen

21 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Et gammelt og slidt trægulv kan have sin charme – men ikke hvis det er meningen at det skal være lyst og ensartet i overfladen og ikke længere er det.

Mange bolig ejere vælger at lade trægulvene i huset eller i lejligheden behandle med lysnende sæbe, hvilket giver gulvet et smukt hvidligt skær og en silkemat overflade. Sæbe behandling er blandt de mest populære behandlingsformer til trægulve i Danmark, da netop denne behandling giver gulvet et look and feel som matcher den skandinaviske indretnings stil.

Med et sæbe behandlet gulv kan du opnå det eftertragtede lyse og lette udtryk i stuer og værelser. Desværre er et gulv som er behandlet med sæbe særdeles sart, og kræver omhyggelig pleje i form af hyppig og grundig vask med sæbe spåner.

Den eneste beskyttelse gulvet har imod daglig slitage samt solens skarpe stråler er den hinde af sæbe som blev dannet i træværkets overflade i forbindelse med behandlingen. Denne hinde vedligeholdes gennem før nævnte vask, hvor den genopbygges fra gang til gang.

image

Med tiden vil hinden dog uvægerligt slides bort, og gulvet dermed miste sin beskyttelse. Og så kommer det hurtigt til at fremstå nusset, snusket og skrammet i overfladen.

Få dit sæbebehandlede trægulv til at stå som nyt med en gulvafslibning

Du behøver dog ikke at fortvivle. Dit gulv kan sagtens blive rigtig flot igen. Det er blot et spørgsmål om den rette behandling. Og her kan du med fordel kontakte din lokale gulvmand Mason Pearson hårbørster et tilbud på en gulvafslibning.

Hvem kan hjælpe med en gulvafslibning i Jylland?

Hvis du er bosat i Jylland kan du altid tage kontakt til din nærmeste afdeling af det landsdækkende firma Gulvkanonen. Her kan du altid få den billigste pris på en professionel gulvafslibning, udført af dygtig og erfaren gulvsliber. Klik ind og læs mere på hjemmesiden Gulvkanonen.dk.

Flere Nyheder