Skab de bedste rammer for dit kursus på et konferencecenter

20 januar 2020
Astrid Pedersen
Skab de bedste rammer for dit kursus på et konferencecenter

Står du for at skulle afholde en konference, eller har du lovet dine medarbejdere et kursus ophold med indbygget team building og måske lidt luksus? Så er det en oplagt idé at henlægge disse aktiviteter til et konferencecenter, som kan danne de perfekte rammer omkring fremlæggelser, gruppearbejde og socialt samvær.

Når du vælger at lade dit kursus eller din konference foregår på et konference center, kommer dine medarbejdere eller dine kursus deltagere ud af deres vante gænge, og kan således nemmere koncentrere sig om kursets eller konferencens indhold uden at blive distraheret af arbejde.

Hvad kan HUSET i Middelfart tilbyde mig?

Hvis du leder efter et centralt beliggende kursus og konference center, hvor du kan booke såvel lokaler og forplejning samt eventuel overnatning for dine gæster? Så kan du med fordel aflægge HUSET i Middelfart en visit. HUSET i Middelfart er blandt de største og mest velrenommerede konference centre i Danmark. Med sin centrale og naturskønne beliggenhed tæt på Fynske Motorvej, Fænøsund og den smukke bøgeskov, byder HUSET i Middelfart både på lys, luft og flotte rammer omkring de mange gæster og deres aktiviteter.

HUSET i Middelfart tilbyder, foruden veludstyrede møde og konference lokaler, forplejning i form af kaffe, te og snacks under møderne – og middag, morgenmad eller frokost i centerets egen restaurant. Her kan du og dine gæster nyde et lækkert måltid mad i løbet af dagen – og er der tale om et ophold over flere dage, kan såvel morgenmad som frokost og aftensmad indtages i restauranten.

Find lokaler i alle størrelser hos HUSET i Middelfart

HUSET i Middelfart tilbyder konference faciliteter til selskaber af alle størrelser. Med et stort og varieret udvalg af kursus og møde lokaler i forskellige størrelser og udformninger vil du altid kunne finde et lokale, som passer til dine behov. Få mere information på https://huset-middelfart.dk/konferencecenter/ 

Flere Nyheder