Udnyt at du kan få tilskud til din varmepumpe

20 juli 2021
Cecilie Mortensen

Var du klar over, at der er tilskud at hente, hvis du vil erhverve dig en varmepumpe? Hvis dette er nyt for dig, så læs endelig med videre. Med et tilskud kan der nemlig være penge at spare for dig, når du vil investere i, at din bolig kan blive endnu grønnere. 

Få tilskud til din kommende varmepumpe 

Det at investere i en varmepumpe er der mange fordele ved. En af dem er, at din bolig kommer til at efterlade et mindre CO2-aftryk på omgivelserne, du vil kunne mærke et markant fald i din varmeregning og så er der tilskud at hente, når du investerer i en varmepumpe. Den sidste fordel er særligt værd at fremhæve, da en varmepumpe kan være en ret dyr investering. 

Når der snakkes om tilskud til en varmepumpe, så gælder det blandt andet på de mandetimer, der skal bruges på at montere og installere varmepumpen. Denne løsning er mulig, når du benytter dig af det famøse håndværkerfradrag. Læs dog gerne op på, hvilke kriterier der skal være overholdt, så du er sikker på, at du får det tilskud, du er berettiget til. 

Hvis du køber en varmepumpe i samme omgang, som du smider dit oliefyr, træpillefyr eller naturgasfyr ud, så er der også mulighed for at få tilskud til varmepumpe. Her skal du orientere dig efter den tilskudsordning, som hedder Bygningspuljen. 

Bliv klogere på tilskud til varmepumpe

Hvis du gerne vil blive endnu klogere på de mange tilskud, der er at hente til din varmepumpe, så forhør dig gerne ved det firma, du køber varmepumpen af. De kan højst sandsynligt fortælle meget mere om, hvilke tilskud du kan få, hvad kravene er, hvordan du søger og hvor du kan søge. For der er alle gode grunde til, at du får de besparelser, der er mulige. 

Flere Nyheder