Vælg den rette fagperson til gulvafslibning Holbæk

29 august 2018
Astrid Pedersen
Vælg den rette fagperson til gulvafslibning Holbæk

Som dit trægulv ældes og får flere år på bagen, vil det ganske naturligt slides. Du kan udskyde processen, og dermed holde dit trægulv pænt og stærkt i længere tid, ved at passe og pleje det efter forskrifterne. For eksempel skal et sæbebehandlet gulv vaskes meget hyppigt med special sæbe, som bringer næring til træværket, og samtidig beskytter det ved at danne en hinde i overfladen.

Bliver den rutinemæssige pleje af trægulv ikke overholdt, slides denne hinde bort, og træværket ligger blottet og sårbart over for udefra kommende påvirkninger. Disse tæller blandt andet falming fra solens skarpe stråler, hvilket især forekommer under vinduer og glasdøre (for eksempel altan- eller terrasse-døren). Når solens stråler rammer det ubeskyttede træværk, vil det for det første udtørre hurtigere, for det andet blive gulnet og grimt at se på.

Slidspor, pletter, skjolder og skrammer fjernes nemt med en gulvafslibning

Ud over solens falmende stråler, er også daglig slid en medvirkende årsag til, at beskyttelsen slides af. Dette vil du tydeligt kunne ses, der hvor gulvet betrædes hyppigst – rundt om spisebordet, foran sofaen, og ved føre og andre gennemgange i rummet. Her vil gulvet blive gråligt i overfladen, hvilket simpelt hen skyldes støv og snavs, som trædes ned i den ubeskyttede overflade. Også farvede væsker binder lettere til de blottede træfibre – så du kan glemme alt om at vaske spildt rødvin eller kaffe væk. Her skal der en gulvafslibning til, så gulvet kan få lov at starte på en frisk.

Vælg en professionel gulvmand til at udføre din gulvafslibning

Hvis du gerne vil af med al den uønskede patina, bestående af pletter og skjolder, ridser og skrammer samt misfarvninger fra solfalming og støv, bør du alliere dig med en erfaren fagperson. En dygtig gulvmand vil kunne opnå flotte resultater med dit gulv på kortere tid end du selv vil kunne. Læs mere om gulvafslibning på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-holbaek/

Flere Nyheder