Vær det bedste eksempel på en scooter

13 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man hører tit om en masse mennesker, der fortryder en del i deres liv, som de ville ønske, de kunne gøre om.

Der er næsten ikke noget værre, end hvis man har invalideret sig selv ved at køre for stærkt.
Det skulle da næsten være, hvis ens ulovlige opførsel på et køretøj har ført til, at man har taget en anden persons liv.

Heldigvis skal det sjældent gå så galt, men når det går galt, så kan man ikke gøre det om, men man ville ønske det resten af livet; og det kan hjemsøge en hele tilværelsen og gøre en nedtrykt.

Netop med sådan noget som en scooter er det her, hvor mange mennesker lærer deres omgang med motorkøretøjer for første gang, hvor man skal have et godt overgangsrite videre til personbil og måske motorcykel, lastbil og andet.

Men det er også i den samme alder, at man tror, at man er udødelig og kan alt.

image

Du skal tjene som et godt bevis på at køre ordentligt på en scooter

I en ung alder vil man også prøve grænser af og vise, at man ved bedre end ens forældre, så når de snakker om sikkerhedsudstyr og at overholde færdselsloven, så er der mange, der vil gøre det stikmodsatte, fordi de er rebeller og gør (naturlige) oprør med generationen før dem.

Og så er der kedsomheden for ungdommen, hvorfor man måske kan komme til at opleve sådan noget med at reparation af scooter på Bornholm kan føre til, at man indfører ulovligheder på sådan en, fordi man ikke har så meget andet at tage sig til her.

Det skal man lade være med, og man skal vise, at man godt kan være sej på sådan en scooter, uden man skal blære sig og vise sig på ulovlig vis.

Det er noget, som man kan give videre til andre.

Flere Nyheder